9 august 2012

Noi am avertizat incă de acum 8 ani, cu privire la existenţa a 2.000.000 de votanţi in plus cu care PSD fură alegerile

INCREDIBIL, DAR SE INTAMPLĂ IN EUROPA ANULUI 2004: GUVERNUL PSD A DECLANŞAT O CAMPANIE ELECTORALĂ MURDARĂ, PENTRU FRAUDAREA ALEGERILOR!

În cadrul strategiei pentru fraudarea alegerilor, dezbătută şi aprobată într-un cerc restrîns (Adrian Năstase, vicepreşedinţii şi secretarii executivi ai PSD), ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, a elaborat un plan de acţiune sectorial, de care se va ocupa personal. Astfel:

1) Societăţile de cablu TV vor fi constrînse - prin ameninţarea cu suspendarea sau retragerea licenţei de funcţionare - să limiteze drastic difuzarea emisiunilor acelor posturi de Televiziune ostile PSD, atît la nivel central, cît şi în ceea ce priveşte studiourile teritoriale.

2) Autorităţile şi oamenii de afaceri din PSD au primit ordin să acapareze cît mai multe societăţi de cablu locale - mai ales cele din aşezările mici, cum ar fi comunele, tîrgurile şi oraşele - societăţi care nu sînt afiliate marilor reţele de cablu din ţară.

3) Forţarea, sau cointeresarea celor mai importanţi operatori de cablu pentru a colabora cu PSD. De exemplu, ASTRAL TELECOM, care ocupă 35% din piaţa Televiziunii prin cablu, este subordonată lui Dan Nica. Acesta deţine, prin interpuşi, peste 40% din acţiuni.

4) În timpul campaniei electorale, în cazul în care operatorii de cablu continuă să preia emisiuni critice la adresa PSD sau dezbateri în care reprezentanţii PSD sînt atacaţi cu probe şi argumente care îi pun în dificultate, se va întrerupe alimentarea cu energie electrică a zonei de acoperire a sistemului de cablu respectiv.

Un alt plan conceput pentru fraudarea alegerilor îl are ca „decident“ şi „actor politic“ pe un alt membru al Guvernului, Mircea Geoană, ministrul Afacerilor Externe. Aşa după cum se ştie, există, în prezent, peste 2.000.000 de cetăţeni care lucrează în străinătate, în special în Europa Occidentală, SUA, Israel, Australia şi în unele Ţări Arabe. Numele acestora vor fi introduse, electronic, în calculatorul de la Biroul Electoral Central, al cărui program va fi „virusat“ de către echipa special antrenată a ministrului Dan Nica. Concomitent, ministrul Mircea Geoană va încerca inducerea în eroare a opiniei publice interne şi internaţionale, solicitînd venirea în România a unor observatori străini - dar, atenţie, numai pentru alegerile locale, unde PSD se bazează pe coruperea electoratului din ce în ce mai sărac şi pe pîrghiile şi structurile integrate ale Ministerului Administraţiei şi Internelor. Ulterior, invocîndu-se aşa-zisa corectitudine a alegerilor locale, nu va mai fi solicitată participarea observatorilor străini şi la alegerile parlamentare şi prezidenţiale, care vor fi fraudate masiv. Aceşti 2.000.000 de cetăţeni cu drept de vot, care lucrează peste hotare, constituie „asul din mîneca“ Guvernului, voturile lor fiind deturnate, în calculatorul Biroului Electoral Central, în favoarea lui Adrian Năstase şi a PSD - asta înseamnă cea 20% în plus, ceea ce le va asigura o victorie lejeră şi dificil de contestat.

Menţionez că aceste informaţii ne-au parvenit pe filiera unor surse interne ale PSD şi coincid cu alte elemente, furnizate de oamenii noştri din interiorul Serviciilor Secrete, cum ar fi cele 3 „şedinţe de lucru“ ale cuplului Viorel Hrebenciuc - Octav Cozmâncă, la sediul PSD de la Băneasa, cu numitul David Meier, reprezentantul unei firme de consultanţă electorală din SUA. Măsurile pe care le pune la cale Guvernul PSD pentru fraudarea alegerilor nu vizează numai PRM, ci şi Alianţa PNL-PD. Iată de ce Partidul România Mare lansează un apel hotărît către celelalte două formaţiuni parlamentare de Opoziţie să facem un front comun împotriva fraudării alegerilor şi pentru alertarea, din timp, a comunităţii internaţionale. Asupra României planează un pericol extrem de grav: instaurarea dictaturii partidului-stat, impunerea, prin furt şi teroare, a unui regim totalitar şi corupt, care va periclita nu numai aderarea ţării la Uniunea Europeană, ci şi viitorul, pe termen lung, al Poporului Român. Atrag atenţia, încă o dată, la modul cel mai serios, că Guvernul PSD e în stare de orice mîrşăvie pentru a păstra Puterea, fiind incapabil să priceapă că starea de spirit a populaţiei este explozivă şi că fraudarea alegerilor va genera mişcări sociale violente, care pot scăpa de sub orice control.

CORNELIU VADIM TUDOR

7 aprilie 2004

(„Tricolorul", nr. 11, din 8 aprilie 2004)

0 comentarii: