20 martie 2012

La postul DDTV, un terorist musulman il batjocoreşte, permanent, pe Iisus Christos !

Am mai scris despre aşa-zisul doctor de varice Mohamed Abu Baker şi despre propaganda musulmană de-a dreptul isterică pe care o face, de cîte ori are ocazia. Pînă acum, în afară de noi, nu s-a mai sesizat nimeni. Nici Sfîntul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Nici Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Consiliu care îi dă amenzi peste amenzi lui Dan Diaconescu, pentru chestiuni inventate – dar închide ochii la porcăriile demenţiale ale acestui nemernic. Lăsat în voia lui, sifiliticul ăsta de Baker a făcut-o lată, duminică, 5 octombrie 2008. Efectiv, individul L-a insultat în modul cel mai ordinar pe Isus Christos, dar a spurcat şi Duhul Sfînt, şi Biblia.


Cu o figură de nebun în transă, parcă transpirînd catran, ţiganul ăsta corcit făcea ce făcea şi lătra că Isus nu e Fiul lui Dumnezeu şi că n-are nimic divin în El. „Ce divin e cineva care face treabă mare în burta Mariei?“ – pur şi simplu aşa a ţipat jigodia. Dacă Isus nu e Fiul lui Dumnezeu, atunci al cui este? Al Arhanghelului Gavril, care, „bărbat frumos”, a vizitat-o pe Maria. După mintea smolită a teroristului musulman, Duhul Sfînt nu există, acesta fiind, de fapt, tot Gavril. Şi nici Biblia nu e ceea ce trebuie să fie, în comparaţie cu Coranul. La un moment dat, rîzînd ca o hienă astmatică, s-a legat şi de Apostolul Pavel, cu care se bătea pe burtă: „Pavelică a dat-o sucită” (sau cam aşa ceva). Apoi, s-a năpustit, din nou, împotriva lui Christos: „Isus n-a creat nici măcar o aripă de ţînţar” (?!) – blasfemie pe care nu credeam s-o auzim pe un post de Televiziune, în România începutului Mileniului III Creştin. Pe cînd Mahomed, ehei! Şi Allah, fie-i numele binecuvîntat (astea le spunea, invariabil, în arăbeşte, cu bolovăniş de h, î şi ă rostogolindu-se din gîtlejul ăla întunecat). La un moment dat, a făcut o glumă sinistră, asociind numele lui Isus cu shaorma (?!) Şi tot aşa, o oră şi jumătate.



Merită, oare, dragă Dan Diaconescu, pentru cîteva mii de euro, să-l laşi pe măcelarul ăsta duşmănos să-şi bată joc de Biserică şi de Isus Christos? Părinţii tăi sînt de acord? Ne îndoim. La cei de la CNA nu avem nici o pretenţie, cei mai mulţi sînt nişte fripturişti inculţi şi fără Dumnezeu. Şi totuşi, cine îl opreşte pe criminalul ăsta cu sînge stricat, Mohamed Abu Baker? Cine îi închide gura aia de canal împuţit? Pînă şi producătorul emisiunii, un ziarist pe nume Ahmed Jaber, era jenat de pandaliile anticreştine ale acestui vierme cu mustaţă – probabil şi agent al cîtorva Servicii Secrete arăbeşti, ca mai toţi harapii care se agită pe aici, prin România... Mare atenţie la pericolul de arabizare a României! Cei mai mulţi arabi au venit la noi ca milogi sau studenţi repetenţi, care făceau o bişniţă de găinari – iar acum ni s-au urcat în cap şi îşi dau aere de stăpîni! Destul!

CORNELIU VADIM TUDOR

0 comentarii: