9 martie 2013

PRM TIMIŞ VA BOTEZA ORTODOX TOŢI COPIII DE LA CASELE DE COPII DIN TIMIŞ CARE NU AU AVUT ACEASTĂ ŞANSĂ


Anunţul a survenit în cadrul petrecerii organizate în cinstea zilei de 8 martie, o petrecere plină de viaţă, în care PRM nu a arătat nici pe departe ca un partid pe cale de dispariţie cum se grăbesc unii să afirme. Doctorul Livius Ţîrnea, preşedintele filialei PRM Timiş susţine că se va implica personal şi va coordona această acţiune, la care vor participa organizaţiile de tineret şi cea de femei. „Ideea este mai veche, îmi aparţine, iar în viitorul foarte apropiat va fi pusă în aplicare. PRM este un partid cu o dimensiune profund creştină şi noi considerăm că până acest Popor nu se va întoarce cu faţa către Mântuitor, care este Calea, Adevărul şi Viaţa, nu va fi bine în această Ţară. Aceasta este singura şi unica noastră şansă. Metaforic vorbind, compar Poporul Român cu Iisus pe cruce; după ce a fost scuipat, pălmuit, batjocorit, acum a ajuns să fie răstignit. Dar simt că Învierea Neamului Românesc e foarte aproape.”

Petrecerea a fost o reuşită, fiind organizată de filiala Timişoara a partidului, care are ca preşedinte un cetăţean de origine arabă, doctorul Aboultef Ghassan, dar care între timp şi-a dobândit cetăţenia română şi s-a creştinat, fiind membru PRM de 16 ani. Iată că astfel se mai spulberă o ştampilă pusă PRM-ului şi anume aceea de partid xenofob. Florile pentru doamne au fost asigurate de prim-vicepreşedintele Ludovic Mardari.
Printre piesele de petrecere au fost inserate şi unele specifice naţionaliste precum „Doamne ocroteşte-i pe români”, „Bocetul lui Ioan cel fără de mormânt”, „Lăsaţi-ne să fim români” etc.

Biroul de presă al PRM Timiş

0 comentarii: