9 iunie 2011

MURDĂRIA DIN FRF TREBUIE SPĂLATĂ CU SĂPUN DURU… PRIETENII ŞTIU DE CE


Noi cei de la PRM Timiş îi mulţumim domnului Preşedinte Vadim pentru gestul facut în cel mai înalt for politic european luni 06.06.2011, în primul rând ca suporteri ai echipei POLI Timişoara şi abia apoi ca membri PRM.
Regretăm faptul că mai multe publicaţii locale, răutăcioase, l-au acuzat pe Preşedintele nostru de calcule şi raţiuni electorale, ba mai mult, l-au bagat în aceeaşi oală cu politicieni locali care au intervenit într-un fel sau altul în favoarea echipei Timişorene (Cristian Buşoi, Alin Popoviciu, Gheorghe Ciobanu etc.)
După părerea noastră, lucrurile stau cu totul invers, adică oficialităţile din Timiş au obligaţia să intervină în favoarea echipei , pentru că ei au ajuns unde au ajuns cu sprijinul timişorenilor, adică în mare parte al suporterilor clubului alb-violet, de condamnat fiind cei care nu au luat o poziţie oficială într-un fel sau altul şi nu cei care şi-au manifestat sprijinul. Revenind la domnul Preşedinte Vadim, chiar nu pricepem care au fost calculele politice, deoarece în ţară sunt mai mulţi cei care urăsc clubul Poli decât cei care-l iubesc. Intervenţia lui a fost făcută în mod total dezinteresat, în concordanţă cu spiritul justiţiar care-l caracterizează. De ce nu au intervenit acum şi alti lideri de la Bucuresti, „din raţiuni electorale” ? Timişorenii să nu uite că Vadim Tudor a mai luat apărarea clubului alb-violet în câteva rânduri în trecut, culminând cu scrisoarea deschisă trimisă în martie 2007 primului ministru italian de atunci, Romano Prodi, dar şi primului ministru român de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, în legătură cu acel aventurier italian Claudio Zambon care efectiv a furat timişorenilor culorile şi palmaresul clubului Poli.
Da, trebuie să recunoaştem că pentru filiala PRM Timiş intervenţia din Parlamentul European este de un real ajutor iar dacă Dumnezeu va face dreptate şi echipa îşi va recâştiga dreptul de a evolua în Europa, contracandidaţii noştri la alegerile locale de anul viitor vor fi simpli figuranţi.

Dr. Livius Ţîrnea,
Prim vicepreşedinte al PRM Timiş
Preşedinte al OTRM Timiş

0 comentarii: