14 decembrie 2010

COMUNICAT DE PRESA


Filiala Organizatiei de tineret Romania Mare Timis isi exprima dispretul fata de informatiile false si mincinoase aparute la postul OTV in seara zilei de 8 decembrie 2010 conform carora intreaga Organizatie de tineret Romania Mare ar fi trecut, in bloc, la Partidul Poporului. Tinem sa anuntam ca nici macar un singur membru al filialei Timis nu a trecut la facatura de "partid" care raspunde la numele de PP. Acest partid, nu poate reprezenta in nici un caz aspiratiile tinerilor PRM-isti adevarati deoarece nu s-a cladit pe IDEALURILE romanilor de refacere a Romaniei Mari si de recuperare a tezaurului confiscat de rusi. Ba mai mult, nu are un fundament crestin.
Lui Dan Diaconescu ii recomandam sa citeasca blogul Organizatiei de Tineret Romania Mare Timis ( www.tineretprmtimis.blogspot.com ), pentru a intelege ca noi nu avem nimic in comun cu Partidul Poporului, precum nici cu celelalte partide care au adus Romania in situatia dezastruoasa de acum (PCR, PSD, PDL, PNL, PNTCD, PC si UDMR) si il sustinem neconditionat pe Presedintele PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor. Cand am scris PNL si PNTCD ne referim la clonele ratate de dupa anii '90 si nicidecum la glorioasele partide din perioada interbelica, partide al caror ideal a dat numele partidului nostru: ROMANIA MARE.

Dr. Livius Tirnea,
Presedinte al OTRM Timis

2 comentarii:

Anonim spunea...

Care tineret? Susaru cu Andrei, Liviu cu Tirnea si cam atat...Unde sunt restul? Coboriti cu picioarele pe pamant! Nu va mai imbabti cu apa rece! La 1,9% pe Timis, nu o sa intrati decat in raul Bega!

Livius Tirnea spunea...

Da, aveti perfecta dreptate...restul au plecat la Partidul Poporului, la PDL si la PSD (adica la cele 3 fractiuni ale PCR).