19 mai 2010

NOSTRADAMUS L-A PREZIS PE VADIM PRESEDINTE SI REFACEREA ROMANIEI MARI


Între întrebările puse de dferite persoane în ultima vreme cu privire la activităţile mele, una este distinctă: Care sînt motivele pentru care îl tot ridic în slăvi pe dr. Corneliu Vadim Tudor? Răspunsul este simplu şi exhaustiv: pentru că Dumnezeu îl vede pe Tribun ca succesor al lui Băsescu, în stare să asigure salvarea României de la dezastru. Voi demonstra aceasta în cele ce urmează.

Între contribuţiile pe care le-am adus sinergeticii, ultima ştiinţă de sinteză a secolului trecut, de care am început să mă ocup (aşa după cum am mai arătat, datorită încrederii acordate de d-nii dr. fiz. ec. Mihai Dorel Constantinescu din Rîmnicu Vîlcea şi ing. Mihai Diaconescu din Tîrgu Jiu), se află şi principiul minimului, care arată ce lipseşte unui fenomen, indiferent de natura lui, pentru ca acesta să se împlinească. Aşa am ajuns să înţeleg adevărata calitate a lui Nostradamus, care nu este aceea de profet (sau nu numai de profet). Nu mai repet ce am scris în anul 2009.
Mă refer numai la cîteva date cuprinse în lucrarea "mesajul lui Nostradamus către români", descifrat de Vlaicu Ionescu, apărută sub redacţia d-lui Dan Zamfirescu în două ediţii (1998 şi 2001), la Editura "Roza Vînturilor". Reţin numai cîteva date esenţiale, legate de titlu. Astfel,
Vlaicu Ionescu este apreciat de Nostradamus că va fi cel mai bun traducător al profeţiilor sale. Aceasta pentru că, om de cultură, traducătorul trebuie să cunoască, pe lîngă geografie, mitologii, limba franceză veche, şi multă istorie. Or, Nostradamus s-a preocupat, pe lîngă ţările mari, şi de România, o ţărişoară mică, pămînt ales, căruia îi vede un viitor strălucit. Iar alţi interpreţi, întîlnind în catrene nume ca Dacia, Romanie, romain, ultimele două înainte ca ele să fie cunoscute de istorie, le-au legat de Roma şi de romani, ajungînd la concluzii false. În decodificările sale, Vlaicu Ionescu foloseşte anagrame, digrafuri, metaplasme, criptograme, metode aritmologice, introducere de litere sau, după caz, eliminarea altora din text. Însă, un profet nu foloseşte asemenea sisteme de decodificare decît dacă îi sînt transmise de sus, de la Dumnezeu, prin aşa-zisa scriere automată.
Nostradamus este denumit uneori profet al speranţei. Răul prevestit în unele catrene poate fi evitat sau evenimente pozitive se pot împlini, dacă se iau măsuri în consecinţă. Numeroase exemple stau dovadă. Astfel, celebra Ecaterina de Medicis n-a crezut în prevestirea că soţul ei, Henric al II-lea, va muri dacă participă la vreun turnir, şi aşa s-a întîmplat. Karl Krafft, un alt decodificator al lui Nostradamus, s-a dus la Goebbels să-i spună că sovieticii vor ocupa Germania şi acesta, în loc să-l prevină pe Hitler, l-a băgat pe Krafft în lagăr (unde se pare că a şi murit). Iar Germania a păţit ce-a păţit. Vlaicu Ionescu a vrut să-l prevină pe Nixon în problema Watergate, dar consilierii săi nu l-au crezut şi, ca urmare, Nixon a fost obligat să-şi dea demisia. Gorbaciov n-a ştiut (sau a fost împiedecat să afle) că, în iunie 1991, Uniunea Sovietică se va destrăma (la 73 de ani şi 7 luni de la înfiinţare - 7 noiembrie 1917 - aşa cum văzuse Vlaicu Ionescu în scrierile nostradamiene). Bine că n-a ştiut, pentru că poate o aveam şi astăzi pe cap. În profeţiile lui Nostradamus lipsesc în totalitate date precise despre locuri, persoane şi precizări în timp. De aceea, profeţiile sînt dificil de descifrat, iar cel mai adesea ele pot fi descifrate în apropierea momentului la care profeţia se referă. Vlaicu Ionescu găseşte momentul ieşirii României din alianţa cu URSS (trandafirul, aflat la mijlocul lumii celei mari, adică a Europei), dar că acela aşteptat va veni tîrziu. Urmează un catren care explică momentul:

Le changement sera fort dificile
Cité, province au change gain fera
Coeur haut, prudent mis, chassé lui habile,
Mer, terre, peuple, son état changera.

adică
Schimbarea va fi foarte dificilă;
Cu prilejul schimbării se va face cîştig oraşe, provincii
Cel cu inima înaltă, înţeleaptă, va fi pus, cel abil va fi gonit
În ţară, pînă la mare, poporul îşi va schimba statul (starea).

Vlaicu Ionescu nu-l ghiceşte nici pe cel ce va veni şi nici pe abilul ce va fi gonit, pe care-l numeşte prin anagramare Belial (şeful demonilor). Prezicerea, acum, poate fi înţeleasă printr-o simplă anagramare. Fără nici o literă în plus sau în minus, textul devine:

Le changement sera fort dificile
V. ci cep orient au change gain fera
Apte Corneliu Tudor mis, lie Basescu hhh
Mer, terre, peuple, son état changera.

În care (vezi Dicţionarul Francez-Român Constantin Şăineanu, Ed. Scrisul Românesc, Craiova): V=voir (vezi): ci=aici: cep=viţă de vie: orient=răsărit: apte=destoinic: mis=pus: lie=drojdie, lepădătură (fig). Grupul au=o: hhh=senzaţie de silă, respingere. Atunci:

Schimbarea va fi foarte dificilă;
Vezi aici viile de la răsărit (Basarabia) ce se vor cîştiga cu prilejul schimbării
Destoinicul Corneliu Tudor va fi pus, lepădătura Băsescu va fi respinsă.
În ţară, pînă la mare, poporul îşi va schimba statul.

Toate partidele care s-au succedat la guvernare au vina lor. În plus, a apărut o încrengătură de interese între ele, coordonate de o mafie care le domină, astfel că oricare ar veni la guvernare nu s-ar preocupa de binele ţării, ci de propriile interese. Singura personalitate care s-a opus vehement tuturor vandalismelor ce au nenorocit ţara este dl. dr. Corneliu Vadim Tudor. Patriot, neadmiţînd nici o abatere de la principii corecte privind naţiunea (de unde i s-a dat de către trădătorii de ţară epitetul de extremist), credincios, om de înaltă cultură, membru al unor academii străine, membru al Parlamentului European, domnia-sa se impune tot mai mult ca un om de înaltă autoritate morală. Numai aşa se vor realiza şi cele ce spune domnia-sa la Conferinţa de Presă din 7 august 2009: "Singura soluţie, bună pentru toată lumea, inclusiv pentru Uniunea Europeană, este Unirea Basarabiei cu România, după modelul brevetat de cele două Germanii, unire pe care numai eu şi PRM o putem realiza".
Atunci, atenţie! Cei ce nu vor ajuta, în felul lor, pe stradă, la vot sau pe alte căi pentru îndeplinirea profeţiei nostradamiene, care este dumnezeiască, fac un păcat, o crimă la adresa ţării şi a locuitorilor ei. Şi, dacă forţele răului totuşi vor învinge, atunci s-a încălcat o poruncă divină şi nu avem dreptul să ne plîngem de cele ce vor urma.

Prof. univ. dr. ing. ALEXANDRU MĂRUŢĂ,
Laureat al Premiilor Academiei Române,
Decan de onoare al Universităţii Ecologice din Bucureşti.

Copyright Tricolorul

2 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Liviu. Stiu ca esti medic, ergo esti un om de o cultura mai profunda decat atat. Chiar exista interes in randurile PRM spre ridicolizarea acestor teme? Desigur, fiecare publica ce vrea, dar crede-ma, asa nu se castiga eventuale alegeri....

Anonim spunea...

Cei ce nu vor ajuta, în felul lor, pe stradă, la vot sau pe alte căi pentru îndeplinirea profeţiei nostradamiene, care este dumnezeiască, fac un păcat, o crimă la adresa ţării şi a locuitorilor ei. Şi, dacă forţele răului totuşi vor învinge, atunci s-a încălcat o poruncă divină şi nu avem dreptul să ne plîngem de cele ce vor urma."
cine a hotarat ca protetiile astea sunt dumnezeiesti, atata timp cat nostradamus este condamnat de biserica ortodoxa, nu este recunoscut ca sfant? se stie ca doar sfintii au avut darul proorocirii si, cand au vorbit, a vorbit Duhul Sfant prin ei. credeti ca e cazul la nostradamus? e pacat sa crezi asa- zisii
profeti, care sigur nu au profetit insuflatid eDuhul Sfant, ci amagiti de satana.