21 februarie 2010

IMPUNEREA CIMPANZEULUI MONGOLOID VICTOR PONTA CA ŞEF DE PARTID VA FACE PSD-UL ŢĂNDĂRI !


L-a pîndit Ion Iliescu pe Nicolae Ceauşescu 25 de ani, aşa că răzbunarea pe Mircea Geoană, după numai 5 ani, a fost floare la ureche


O ţară întreagă îl ştie pe Ion Iliescu drept un ins răzbunător, care nu uită şi nu iartă pe nimeni dintre cei ce nu-i execută orbeşte poruncile. Nu s-a lăsat pînă nu l-a băgat în pămînt pe Nicolae Ceauşescu, nu a stat nici un moment la îndoială ca să-i bage la puşcărie pe foştii săi tovarăşi din conducerea PCR. Nici pe cei ce l-au ajutat să pună mîna pe Putere în 1989 nu i-a cruţat. Pe generalii Victor Stănculescu şi Mihai Chiţac, fără de care probabil că ieşea la pensie ca director de editură, i-a lăsat din braţe, aceştia pierzîndu-şi şi gradul, şi libertatea. Mircea Geoană a scăpat ieftin, este încă în viaţă. Opţiunea lui Ion Iliescu pentru funcţia de preşedinte al PSD a căzut asupra maimuţoiului Victor Ponta, pe care îl va manevra aşa cum îi cade lui bine, în interesul său şi al clicii care a pus stăpînire pe respectiva formaţiune.

Aici se vede ce perspectivă îngustă are Ion Iliescu în privinţa viitorului politic al PSD, care, de altfel, îşi merită soarta.
Victor Ponta nu reprezintă vreo tendinţă a majorităţii din partid, ci strict interesele găştii lui Ion Iliescu, care a tras sforile la recentul congres. Perspectivele PSD sînt sumbre sub această veche-nouă conducere şi destrămarea formaţiunii este mai aproape ca oricînd.

0 comentarii: