7 iulie 2012

FRONTUL NATIONAL UNIT AL EXILULUI DIN CANADA SI AMERICA



MULT STIMATE DOMNULE VADIM TUDOR,

VIITOR CONDUCĂTOR ŞI PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI

În numele celor 3 milioane de emigranţi din Statele Unite şi Canada, care reprezintă toate coloniile răspîndite pe aceste meleaguri străine, prin prezenta, vă implorăm să aveţi grijă şi de noi, să ne reîntoarcem la proprietăţile noastre părăsite în fugă de rude, părinţi, bunici, pentru a supravieţui de pe o zi pe alta. Toată suflarea românească dezmoştenită de soartă nu mai are speranţă decît în dumneavoastră. Ne apucă disperarea dacă şi la viitoarele alegeri vor fi deturnate voturile preşedintelui PRM. Nu mai avem nici un ideal în viaţă şi nici un fel de încredere în ziua de mîine.

Singurul colac de salvare, nu numai pentru noi, ci şi pentru întreaga naţiune, îl reprezintă capacitatea şi puterea dvs. de luptă ca Tribun şi mare patriot. Ştim că, ani la rînd, haitele de borfaşi v-au înşelat prin fraude electorale, diminuînd triumful dumneavoastră. De data aceasta, vă rugăm din suflet, faceţi ce puteţi, în numele naţiunii şi al nostru, pentru a vă bucura de victorie şi a aduce soarele din nou pe cerul românesc, pentru ca noi să redevenim un popor sănătos şi mîndru. Altcineva nu mai e capabil de toate acestea şi, în caz contrar, vom avea parte de o mizerie de iad, iar poporul va suferi groaznic. La viitoarele alegeri, urnele se vor deschide în prezenţa gărzilor noastre patriotice şi vor fi însoţite, la toate consulatele, spre ţară. Cerem şi din partea Comisiei Europene gărzi speciale de asistenţă şi pază. Pe vremea lui Ceauşescu, românii fugeau ascunşi prin containerele de pe vapoare, cu riscul vieţii, din cauza foametei, a frigului îndurat, a datoriilor făcute în străinătate pentru a se construi, totuşi, uzine, fabrici şi combinate. Astăzi se fuge la fel, cu acte şi fără acte legale, pe considerente mult mai umilitoare, din cauza lipsei locurilor de muncă, a lipsei justiţiei şi dreptăţii, a nesiguranţei zilei de mîine, din cauza crimelor, violurilor, bolilor de tot felul. Bandele de guvernanţi din ultimii 6 ani nu au venit la Putere pentru a conduce o ţară ca în Occident, ci pentru a fura tot ce se putea, pentru a falsifica hotărîrile judecătoreşti şi anchetele poliţieneşti, numai pe bază de corupţie. Nu ai cui să te plîngi, totul e un putregai pestilenţial, cum nu a cunoscut România noastră nici pe vremea turcilor, a lui Stalin sau Hitler. Scamatorii de la Putere au trimis comunicări scrise că s-au luat măsuri drastice de stopare a corupţiei, personal d-lui preşedinte al Uniunii Europene, Jose Manuel Barosso. Acesta, naiv, crezînd că are de-a face cu persoane cinstite, s-a lăsat păcălit. Ruşine, porcilor şi bandiţilor! Ce bine ar fi, domnule Vadim Tudor, dacă aţi ieşi conducătorul destinelor noastre, să-i punem într-o piaţă, în ştreang, cum au făcut patrioţii italieni în 1945, la Milano, cînd i-au spînzurat cu capul în jos, ca să-i scuipe poporul direct în gură şi în ochi, pe Musolini şi pe cîţiva din haita lui. Aşa trebuie să facă poporul nostru cu actualele bestii cu chip de om, să fie o lecţie pentru cei care îşi mai bat joc de poporul nostru.

Domnule Vadim, e ultimul nostru strigăt, pentru că am ajuns pe culmile disperării, ale deznădejdii şi umilinţei. Aici ne-au adus aceşti criminali, cărora le vom plăti curînd pe măsură, dar trebuie, Tribunule, să iei destinele ţării în propriile mîini, cu toată puterea ta de luptă. Te vom ajuta cu fonduri mari pentru propagandă prin presă, radio şi TV. Facem şi noi, de aici, ce putem şi nu uita dictonul: „ACUM, ORI NICIODATĂ!“ Aşa să-ţi ajute Cel de Sus.

Ne rugăm la toate Sfintele Biserici să nu ne părăsească Bunul Dumnezeu, căci dacă soarta ne va fi potrivnică, vom fi nevoiţi să fugim, ca animalele hăituite, peste graniţă, ori să ne prăbuşim în prăpastie pentru totdeauna, căci ne vor părăsi şi ultimele noastre puteri fizice şi morale.

ROBERT LAHOVARY,

Preşedinte

DIONISIE STURZA,

Secretarul Organizaţiei

Sursa:
Ziarul Tricolorul

0 comentarii: