19 februarie 2010

Sedinta Consiliului Municipal Timis



Joi, 18 februarie, la sediul Municipal al partidului Romania Mare Timisoara din strada Eneas numărul 28, a avut loc prima şedinţă din acest an a Consiliului Municipal al filialei PRM Timiş. Discuţiile au fost conduse de către preşedintele interimar al organizaţiei municipale, domnul Ghassan Aboultef şi de către preşedintele organizaţiei municipale de tineret, domnul Andrei Susaru.

Şedinţa a avut ca principal obiectiv, analiza activităţii Biroului Executiv al PRM Timiş în perioada 2009-2010. Subiectele cel mai aprins dezbătute au fost repartizarea organizaţiilor de bază pe cele 4 colegii electorale municipale; Alegeri la Organizaţia de Femei a PRM Timiş, condusă de doamna Georgeta Marin; modul în care a fost organizată la nivel local campania electorală pentru alegerile prezidenţiale; precum şi problemele financiare cu care se confruntă filiala PRM Timiş.

În altă ordine de idei, a fost dezbătută şi noua reformă a guvernului privind sistemul de pensii şi asigurări sociale, ce a stârnit atâtea controverse în ultima perioadă.

Organizatorii consideră şedinţa un succes, aceştia reuşind să desprindă concluzii pertinente din cele analizate, concluzii ce vor sta la baza unei activităţi viitoare mult mai eficiente. Mai mult, discuţiile s-au finalizat şi în adoptarea unei campaii mai agresive de strângere de fonduri. Aşteptăm mai multe şedinţe de acest gen, dar, mai cu seamă, suntem dornici să vedem rezultatele favorabile, concrete ale acestora.

(Andrei Susaru, presedinte al OTRM Timisoara)


0 comentarii: